Перший борець приніс Україні медаль Європейських ігор

0
9
Перший борець приніс Україні медаль Європейських ігор
ершу медаль команді України з вільної боротьби на Європейських іграх у Мінську приніс Олександр Хоцянівський, інформує УНН з посиланням на Асоціацію боротьби України.

Капітан команди Хоцянівський виграв першу сутичку зі старим знайомим Робертом Бараном з Польщі з рахунком 6:0. Олександр вже неодноразово зустрічався з полком і останній раз переміг його на Київському турнірі в травні цього року.

У чвертьфіналі він з рахунком 10:0 переміг вірменського борця Андраніка Галустяна. Але поступився в півфіналі.

В малому фіналі наш спортсмен переміг турецького борця з рахунком 2:1. Сутичка вийшла непроста, але нашому борцю вистачило потужності, аби вирвати переможний бал та здобути бронзову нагороду.

“На І Європейських іграх в Баку-2015 мені не вдалося поборотися за медаль, тому в Мінськ-2019 їхав з особливим бажанням здобути нагороду. Безумовно, ставив завдання як мінімум вийти у фінал, але радий й “бронзі”, — наголосив призер Ігор.

Додамо, другі Європейські ігри в Мінську продовжуватимуться до 30-го червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні