Юна волинянка, яку покусав собака, розповіла, як усе сталося. ВІДЕО

0
2
Юна волинянка, яку покусав собака, розповіла, як усе сталося. ВІДЕО
У селі Зміїнець собака, що зірвався з прив’язі, покусав 8-річну дівчинку. Усе сталося ввечері 25 червня.

Очевидці розповіли, що агресивний пес бігав вулицями, кидався на перехожих та інших собак. Після цього накинувся на дитину. На місце події люди викликали поліцію та швидку, йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

8-річна дівчинка Юлія Фальчук, яку покусав пес розповідає: “Собака щось шукала, вона почула, що хтось іде, вона подивилась і накинулась на мене.”

Сусідка Оксана Романюк каже, що вона разом з Юлею, своєю дитиною та чоловіком гуляли неподалік дому. Собака, каже, накинувся раптово: “Він просто підбіг до дитини і хапає дитину, все. Ні мене, ні чоловіка – дитину. Я за дитину злякалась”.

Очевидець Олег Бондарук каже, що пес був агресивний і кидався на його собак. Власники собаки навіть не вибачилися за те, що сталося, каже тітка Юлії Олеся Петрук. З її слів, дитина у той момент неабияк перелякалася.

Нині пес, який напередодні покусав дитину, – на прив’язі. Його власник, який не захотів назватися, розповів, що раніше пес увесь час був на ланцюгу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні