У волинські лікарні поставлять УЗД-апарати за понад півмільйона євро

0
1
У волинські лікарні поставлять УЗД-апарати за понад півмільйона євро
У чотирьх волинських лікарнях з'являться УЗД-апарати за понад півмільйона євро.

Про це повідомили у спільноті "Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу - Волинська ОДА" у "Фейсбуці".

Уже за три місяці у чотири медзаклади краю вторинного і третинного рівня надання послуг надійде якісна техніка від одного з провідних світових виробників медичного обладнання.

Так, у середу, 26 червня, черговим якісним етапом реалізації у краї субпроєкту Світового банку "Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області" стало підписання відповідного договору з переможцем закупівлі № ІCB-G 6.2.2.2/2.

Вартість договору – 552 298 євро (або понад 17 мільйонів гривень). У цю суму обійшлася закупівля 9-ти апаратів ультразвукової діагностики різних модифікацій. Чотири з них потраплять у Волинську обласну клінічну лікарню, три – у Луцьку міську клінічну лікарню, по одному – у Ковельську центральну районну та Нововолинську центральну міську лікарні.

До слова, наразі триває підписання інших угод із усіма постачальниками, які перемогли у лотах другої фази закупівель обладнання для лікарень Волині. Відповідно до документів, постачання мають відбуватися за 3-4 місяці. Загальна вартість закупленого – у межах 3,5 мільйона доларів США. А у переліку – чимало вкрай необхідного для надання якісних медичних послуг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні