На Волині браконьєри сітками ловили рибу

0
-7
На Волині браконьєри сітками ловили рибу
У селі Любохини Старовижівського району заскочили двох місцевих жителів, котрі на човнах сітками незаконно виловлювали рибу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Отримавши повідомлення про скоєння правопорушення, на місце одразу ж прибули дільничні офіцери поліції та співробітниками сектору реагування патрульної поліції.

Правоохоронці оперативно встановили особи зловмисників. Ними виявилися 36-річний та 30-річний місцеві жителі. У правопорушників вилучили дерев’яні човни, 13 рибальських сіток та дев’ять кілограмів різноманітної риби.

Слідчі Старовижівського відділення поліції за фактом незаконного зайняття рибним водним добувним промислом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1,7 тис. грн. до 3,4 тис. грн. або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні