--> У Луцьку пропонують розробити карту з найгіршими дворами та розробити графік їх ремонтів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку пропонують розробити карту з найгіршими дворами та розробити графік їх ремонтів

0
-5
У Луцьку пропонують розробити карту з найгіршими дворами та розробити графік їх ремонтів
У Луцьку пропонують розробити карту з зазначенням стану дорожнього покриття дворів і вулиць, а також укласти графік ремонтів прибудинкових територій.

Таку пропозицію висловила під час засідання 58-ї сесії Луцької міської ради, 26 червня, депутатка Алла Надточій, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Як зауважила Алла Надточій, нині у Луцьку тривають численні ремонти прибудинкових територій і доріг. Втім, за словами обраниці громади, не всі городяни знають, де заплановано проводити ремонтні роботи.

Депутатка запропонувала розробити графік і розмістити його на сайті міської ради, аби лучани бачили, коли і де проводитимуться відповідні ремонтні роботи.

Окрім того, вона запропонувала укласти карту з зазначеними найгіршими і найкращими дорогами та дворами в Луцьку. Тоді, за словами депутатки, лучани зможуть краще розуміти рішення обранців громади.

Депутати підтримали запит.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні