Волинянка, єдина в Україні, отримала 200 балів зі ЗНО з німецької мови

0
0
Волинянка, єдина в Україні, отримала 200 балів зі ЗНО з німецької мови
Учениця Нововолинської гімназії Марія Бусько склала зовнішнє незалежне оцінювання з німецької мови на 200 балів.

Дівчина розповідає, що на такий результат навіть не сподівалася, проте була впевнена у своїх силах, пише Нововолинськ.com.ua.

«Після того, як я відповіла на запитання, взялася перевіряти відповіді, які оприлюднили в інтернеті. Я перевірила все двічі і зрозуміла, що на тестах набрала максимальну кількість балів. Оскільки завдання, які передбачають розгорнуту відповідь, перевіряє людина, то я була впевнена, що тут буде присутній людський фактор і максимуму я не наберу. Проте, очікувала, що матиму понад 195 балів», – розповіла Марія.

Тепер колишня гімназистка обирає вуз, у який вступатиме, адже із хорошими результатами з усіх предметів ЗНО Марія матиме високий рейтинг і зможе скласти гідну конкуренцію вступникам провідних закладів вищої освіти України.

Проте випускниця запевняє, що вивчатиме німецьку філологію, адже саме ця іноземна мова полюбилася ще з кінця 5-го класу. Рушійною силою стала викладачка німецької, яка зуміла зацікавити дівчину своїм творчим підходом до підготовки уроків.

У тому, що дівчина досягне успіху впевнена її класна керівничка та вчителька історії Валентина Дацюк. Вона запевняє, що її вихованка володіє достатньою базою знань з усіх шкільних предметів, адже є медалісткою. На думку педагога, наявність хорошої бази загальних знань є показником ерудиції школярів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні