Співмешканець бабусі зґвалтував її 10-річну онуку

3
6
Співмешканець бабусі зґвалтував її 10-річну онуку
На Черкащині 59-річний чоловік зґвалтував 10-річну дівчинку.

Про кричущий випадок на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Інцидент трапився у вівторок, 25 червня. Зазначається, що двоє діток приїхали на літні канікули до бабусі в село.

Близько 12 години жінка працювала на городі й почула крик малолітнього хлопчика, який не міг зайти до будинку, бо двері були зачинені із середини. В будинку знаходилася його 10-річна сестра, а також 59-річний співмешканець бабусі. На вимогу жінки він відкрив двері. В одній із кімнат, зі сльозами на очах, знаходилась дівчинка.

"Зі слів малолітньої дівчинки, після того, як вона залишилася в будинку зі співмешканцем бабусі, останній завів її до спальної кімнати, зняв з неї одяг та завалив на ліжко. Дитина прохала покидька не торкатися її, але останній зупинився тільки після того, як почув крик її маленького брата. Покидьок знаходиться в поліції, місцева прокуратура перебуває в роздумах, затримувати його чи ні", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині педофіл ґвалтував 11-річну дитину

Нагадаємо, розміщену на сайті Верховної Ради петицію за посилення покарання педофілів і застосування щодо них хімічної кастрації, підписали 28 472 тисячі осіб. До слова, потрібна кількість підписів – 25 тисяч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та щоб ті гвалтівники дітей виздихали ...нема слів,та що ж це вже робиться..
Відповісти
Ужас чи затримувати чи ні, брєд,тримати і не відпускати,дитину спас брат,як би не він її б покидьок згвалтував тоді б затримали.Та таких зразу каструвати без суду!!!!!Та що зараз з тими мужиками робиться,кожен день згвалтування і вбивства дітей!!!!!
Відповісти
Убити підара
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні