Які фільми покажуть у кінотеатрі «Променя» цього тижня*

0
1
Які фільми покажуть у кінотеатрі «Променя» цього тижня*
Цього тижня у кінотеатрі Multiplex фільми на будь-який смак та жанр.

«Вчора»

Уявіть собі світ, де всі забули про «The Beatles»… Молодий талановитий музикант розуміє – не можна втрачати такий шанс і видає хіти легендарного гурту за свої власні. Концерти, шоу, записи, слава і визнання! І це не сон, а нова комедія від оскароносного режисера Денні Бойла.

«Божевільна парочка»

Шарлотта Філд - одна з найвпливовіших бізнесвумен планети. Цілеспрямована, розумна, чарівна, вона чудова в будь-якій справі. Фред Фларскі - талановитий, але ексцентричний і схильний до саморуйнування журналіст. Вони не мають нічого спільного окрім того, що вона - його перша любов.
І ось через роки вони випадково зустрічаються знову. Фред зачаровує Шарлотту, і вона несподівано для всіх (і для самої себе) наймає його в якості спічрайтера для своєї передвиборчої кампанії... Їх возз'єднання запускає ланцюжок запаморочливо безглуздих і небезпечних подій світового масштабу.

«Анабель 3»
Щоб стримати Анабель від поширення хаосу, демонологи Ед і Лоррейн Воррени ховають одержиму ляльку. Тепер вона лежить під освяченим склом у замкненій кімнаті артефактів у будинку Ворренів. Однак безпросвітна ніч жаху чекає на мешканців будинку, коли Анабель пробуджує злих духів кімнати. Їхньою новою мішенню стає десятирічна дочка Ворренів Джуді і її друзі.

«Готель Мумбаї»

Реальна історія облоги готелю «Тадж-Махал» в Мумбаї групою терористів у 2008 році. Три дні протистояння смерті, три дні боротьби за виживання. Серед гостей та персоналу готелю знайдуться відчайдухи, що ризикнути всім, аби захистити тих, хто поруч.
https://multiplex.ua/ua/movie/352345

Квитки можна придбати на касі РЦ «Промінь» або ж на сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні