«Шанс» без шансу: луцькому підприємцю не будуть повертати ринок

0
-8
«Шанс» без шансу: луцькому підприємцю не будуть повертати ринок
Луцькому підприємцю Петру Шугаю вкотре не поновили договір оренди землі відразу на три ділянки на вулиці Кравчука. Там знаходиться ринок «Шанс».

Про це стало відомо у середу, 26 червня, на засіданні 58-ої сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у червні 2018 року депутати відмовилися продовжувати договори оренди трьох земельних ділянок, на яких розташований ринок «Шанс». Причиною нібито стала дорога навколо ринку, яка була побудована за бюджетні кошти.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підприємець розкрив схему «Луцьких ринків» та назвав Козлюка брехуном


У серпні 2018 року торговці ринку (а це близько 80 торгівельних місць) пікетували міську раду, побоюючись втратити роботу через дострокове розірвання договорів оренди. Втім, тоді позиція депутатів була незмінною.

Директор ринку Петро Шугай вкотре звернуся до Луцькради з проханням таки продовжити договір оренди земельної трьох ділянок площею 0,0115 га., площею 0,0266 га., площею 0,1076 га.

Втім, обранці громади й цього разу відмовили луцькому підприємцю в поновленню договору оренди землі для обслуговування ринку «Шанс».
Депутат Луцькради Олександр Козлюк сказав, що ці земельні ділянки може безпроблемно обслуговувати КП «Луцькі ринки», виконуючи всі вимоги міської ради.

«Цей об’єкт господарювання неналежним чином проводить свою діяльність. Він обманює міську раду. Ми рекомендували підтримати ці відмовні рішення», – сказав Козлюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні