Депутати вимагають розказати, за що звільняють директорку «Луцьктепла»

0
1
Депутати вимагають розказати, за що звільняють директорку «Луцьктепла»
Депутати Луцькради вимагають показати результати перевірки, за які директорці ДКП «Луцьктепло» Валентині Малютіній не хочуть продовжувати контракт.

Про це стало відомо у середу, 26 червня, на засіданні сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у директорки підприємства Валентини Малютіної закінчується контракт. Нещодавно в ДКП «Луцьктепло» проводили не одну перевірку. Окрім цього, під час травневої сесії міської ради депутат повідомив, що Валентині Малютіній дали догану.

Депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що на місце діючої директорки ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної керівництво міста хоче поставити зручну їм людину, аби довести підприємство до банкрутства.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Працівники «Луцьктепла» прийшли в міськраду захищати директорку

За словами депутатки Луцької міської ради Юлії Вусенко, на адресу мерії приходить чимало листів на підтримку Валентини Малютіної.

«Усі ми протягом трьох місяців, бачимо ситуацію, яка відбувається на державному комунальному підприємстві. Наша програма по встановленню ІТП обіцяла, що в 2016 році в лучан мали б бути індивідуальні теплові пункти. Я прошу продовжити Валентини Малютіній контракт хоча б до закінчення програми», – виступила Вусенко.

Депутат Павло Данильчук сказав, що жоден з депутатів міської ради і навіть Малютіна не отримала результати перевірки, за які їй не хочуть продовжувати контракт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розповіли про ситуацію на «Луцьктепло»

«Нам треба знати, в чому ми її звинувачуємо. Прошу всім депутатам на електронні пошти відправити результати перевірки», – виступив Данильчук.

Натомість секретар Луцької міської ради сказав, що за результатами перевірки порушена кримінальна справа, а відтак у депутатів не має бути сумнівів, щодо порушень на підприємстві.

«Ми направили Держаудитслужбу провести перевірку. По результатах перевірки, результати будуть всім показані. Поява кримінальної справи показує, що там не так все добре, як нам би хотілося», – відповів Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні