Пасажирка випала з автобуса «Луцьк – Бокійма» під час руху

0
1
Пасажирка випала з автобуса «Луцьк – Бокійма» під час руху
У селі Маслянка Млинівського району о пів на десяту ранку, 25 червня, з салону автобуса «Луцьк-Бокійма» під час його руху випала пасажирка.

Пенсіонерку із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійною раною тім’яної ділянки голови доставили до лікарні, - пише Рівне вечірнє.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що розрахувавшись за проїзд та проїхавши в автобусі кількасот метрів, 63-річна жінка взялася за ручку дверей, які в той момент відчинилися. Пасажирка впала на проїзну частину, після чого водій транспортного засобу одразу зупинився та викликав медиків і поліцію.

Відомості за цим фактом зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Після проведення перевірки прийматиметься відповідне рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні