На Волині зловили двох рибних браконьєрів

0
-2
На Волині зловили двох рибних браконьєрів
На озері Пісочне, поблизу села Любохини Старовижівського району Волинської області затримали рибних порушників.

Про це повідомляє Рибоохоронний патруль Волині.

Близько 6 години ранку було викрито громадянина, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову.

Чоловік за допомогою шести риболовецьких сіток виловив 5 кг риби, а саме: карась звичайний золотий, який занесений до Червоної книги України – 30 екз., карась сріблястий – 17 екз., лин – 7 екз., окунь - 2 екз., краснопірка – 1 екз. Збитки, завдані водним біоресурсам, склали 11 124 грн.

Згодом рейдова група зафіксувала аналогічне порушення. У громадянина вилучено сім риболовецьких сіток та водні біоресурси у такій кількості: карась звичайний золотий, який занесений до Червоної книги України – 35 шт., лин – 27 шт., окунь – 27 шт., краснопірка – 21 шт., карась сріблястий – 15 шт. Загальна вага незаконно добутої риби склала 11 кг. Завдано збитків у розмірі 16 905 грн.

На осіб оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Водні біоресурси та незаконні знаряддя лову вилучено до рішення суду. Також на місце скоєння правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу Старовижівського відділення поліції ГУНП у Волинській області для встановлення наявності кримінального злочину. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні