У луцькому зоопарку кажуть, що музика не заважає тваринам

0
5
У луцькому зоопарку кажуть, що музика не заважає тваринам
У луцькому зоопарку спростували інформацію, про те, що гучна музика заважає тваринам.

Про це повідомили на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

"Отож, учора низка ЗМІ поширила інформацію про те, що зареєстрована петиція з вимогою "заборонити проведення масових заходів (концертів, фестивалів) на території іподрому, що знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку міста Луцька". Її авторка апелює до того, що "високий рівень шуму стає причиною розладів здоров'я тварин", - зазначають у дописі.

"КП "Луцький зоопарк" вдячний за увагу до нашої діяльності та бажання сприяти у ній. Однак відповідально заявляємо, що маємо адекватну комунікацію з усіма організаторами масових заходів, які останнім часом відбувають на іподромі.

Коли кілька років тому така проблема існувала, ми про неї заявляли за посередництва ЗМІ. Бо власне забезпечення цілковитого комфорту для тварин - то наша основна діяльність. Однак нині ця петиція не має під собою жодного підгрунтя", - повідомили у зоопарку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні