--> «Буде ще маму вчити, як продавати», – 85-річна бізнесвумен із Шацька. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Буде ще маму вчити, як продавати», – 85-річна бізнесвумен із Шацька. ФОТО

0
-4
«Буде ще маму вчити, як продавати», – 85-річна бізнесвумен із Шацька. ФОТО
У Шацькому районі поблизу Світязя проживає підприємлива 85-річна бабуся.

Історію про винахідливу бізнесвумен на своїй сторінці у "Фейсбуці" опублікувала Інна Конащук.

Допис подаємо без змін:

"А це баба Ганна. Всім шацьким бізнесменам бізнесмен! З раннього ранечку бабуся виносить свій нехитрий крам на дорогу, що веде до села Світязь по Шковороди, і до вечора в торгах. По ті роки ставила імпровізований столик-прилавок, на якому було все-наїдки, напої домашнього виробництва, городина, риба, ягоди, гриби і власноруч зроблені вироби з лози – кошики. Цього року баба Ганна нездужає бізнесувати на повну, каже, літа беруть своє... Вже 85 років за плечима.

За майже три тижні я її вперше побачила вчора на своєму робочому місці, все син сидів при дорозі, а я спереживалася, що бабця пішла в інші світи... Вчора їду, спиняюся коло її хати, а моя бізнесвумен біжить хутчій з двора. Аж від серця відлягло. Ще ряст топче...

В закутиках зморшок примружених очей грають і бісики, і проста селянська доброта. Бабуся-хитруся знає всі ази торгу. Пригадую, як минулого року, купуючи щось у неї, простягнула їй двістігривневу купюру, а вона каже: "Шукайте-но мєлкі гроши, в мене здачи нема". І Стоїть незворушно на своєму, аж вусань-син не витримав: "Мамо, та дайте людям здачу, у вас же є". А вона як зиркне з-під лоба гнівно "Ану цить! Буде ще маму вчити, як продавати". Вусань знітився, зашарівся і вмовк.. Слухняний син, віком за 60 років...

От і цього разу баба Ганна розчулено оповівши, що ще жива, але вже не той рух, та після наших, майже родинних обіймашок, пильно стрільнула в очі питанням "А що купите в мене? Беріть-но шось".

Ну як бабусі відмовити? Її кошелі та плетені вручну килимки не просто автентика, то тепло рук і мудрих старечих очей відбиток..."

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні