На Володимирщині – нові спалахи кору

0
-3
На Володимирщині – нові спалахи кору
На Володимирщині минулого тижня зафіксували нові випадки захворювання на кір.

Таку інформацію оприлюднила Катерина Чубок, головна лікарка комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги», передає «Район.Володимир-Волинський».

«Маємо три випадки захворювання на кір. Двоє – мешканці Володимир-Волинського району і один з міста. З них усіх двоє - діти до року», – повідомила головна лікарка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині діти знову хворіють на кір

До слова, раніше головний лікар комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерина Чубок інформувала, що в умовах підвищеної захворюваності на кір кабінет щеплень працює 7 днів на тиждень. Знято вікові обмеження щодо проведення безкоштовної вакцинації проти кору і тепер проводити щеплення дітям можна від 6-ти місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні