«Переймаємо європейський досвід»: як працівники WEST AUTO HUB відвідали партнерів у Голландії. ФОТО*

0
2
«Переймаємо європейський досвід»: як працівники WEST AUTO HUB відвідали партнерів у Голландії. ФОТО*
Днями працівники компанії WEST AUTO HUB з робочим візитом завітали до партнерів у Голландії.

Дівчата відвідали голландські автохауси: BAS TRUCKS та Kleyn Trucks, які займаються продажем вантажівок та спецтехніки, та компанію Story Auto.

"Ми намагаємося всебічно розвиватися та здобувати передовий європейський досвід для того, аби послуги комплексу WEST AUTO HUB ставали ще кращими! Тож будьте певні, ми надаємо тільки якісний європейський сервіс, адже вчимося і співпрацюємо лише з найкращими!

До слова, ми вивчаємо наших партнерів не лише для того, аби перейняти цінний досвід, а й для того, аби на власні очі переконатися, що усі автомобілі, які ми купуємо з великих європейських автохаусів, дійсно відповідають найвищим очікуванням наших покупців в Україні", – йдеться в дописі у "Фейсбуці".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні