Аварійні сходи, некошена трава і зруйнований міст: лучани про проблеми в місті

0
-10
Аварійні сходи, некошена трава і зруйнований міст: лучани про проблеми в місті
Лучани назвали житлово-комунальні проблеми, які є в обласному центрі Волині.

Про це стало відомо на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг в місті Луцьку» Лариса Карп’як розповіла, що на службу оперативного реагування надійшло 140 звернень, які стосувалися житлово-комунальної сфери міста.

«Зверталися мешканці щодо ремонту пошкодженого негодою містка через річку Жидувку біля ЗОШ №20 в районі ЛПЗ та містка з вулиці Космонавтів до міської лікарні», – розповіла посадовиця.

Також просять лучани відремонтувати сходи біля будинків на вулиці 8-го Березня, 14, 14 до річки Сапалаївки.

«Просили і про видалення старих та аварійних дерев на вулиці Шевченка, 3; Шота Руставелі, 11; Миру, 22. Відновлення пішохідної розмітки на вулиці Кондзелевича, 3; Кравчука, 28; бульварі Дружби Народів, 3. Окрім цього, надходили нарікання на несвоєчасне косіння трави на вулицях міста, парках, прибудинкових територіях», – додала Лариса Карп’як.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні