Лучанка просить заборонити рух авто на пішохідній доріжці і зробити там освітлення

1
-3
Лучанка просить заборонити рух авто на пішохідній доріжці і зробити там освітлення
Лучанка просить зробити освітлення та пішохідній доріжці на вулиці Шота Руставеллі в мікрорайоні ЛПЗ. Також заборонити рух автомобілів на цій пішохідній частині.

Звернення на платформі "Відкрите місто" написала Вікторія Кравчук.

За словами лучанки, на вулиці Шота Руставелі між будинками №10 і 9 пішохідна доріжка погано освітлюється. Є ліхтарі, але від їхнього світла користі мало, бо темну пору доби цього освітлення не вистачає. "Страшно йти. Адже не видно ні людей, які ходять, ні жахливих ям, через які можна отримати травми. Цією доріжкою люди ходять на роботу, діти - до школи", – зазначає авторка звернення.

Також лучанка просить заборонити рух автомобілів на цій пішохідній доріжці. Вона розповідає. що в будинку є перукарня, до якої часто під'їжджають на автомобілях, внаслідок чого руйнується асфальтне покриття.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ПДР і так забороняє рух автомобілів тротуаром.Те що там поставлять знак нічого не змінить,як порушували так і порушуватимуть,хіба що там поліцая прописати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні