У Світязі на оновлення набережної витратять понад 30 мільйонів

0
-4
У Світязі на оновлення набережної витратять понад 30 мільйонів
У селі Світязь оновлюють набережну. Зміни в курортному місці уже помітні. На роботи планують витратити понад 30 мільйонів гривень.

Про це повідомляє "Конкурент", посилаючись на "Вісник".

"Зрозуміло, відколи для наших туристів закрився Крим, наплив на Світязь суттєво зріс. Щороку маємо збільшення до 10–15% відпочиваючих. Власними силами зробити такий благоустрій сільська рада не має можливості", – розповів Світязький сільський голова Микола Цвид.

Наприкінці минулого року в облаштування набережної було вкладено понад 12 мільйонів гривень. У нинішньому планується витратити більш ніж двадцять. Були залучені кошти держбюджету від перевиконаних планових показників митної служби.

На сьогодні зроблено благоустрій одного кілометра 300 метрів вулиці Жовтневої, зокрема розширили проїжджу частину, пішохідні доріжки виклали бруківкою, встановили ковану огорожу, лавочки, облаштували велодоріжки та парковки, а також зробили освітлення. Ремонт продовжать до кінця села в бік пансіонату «Шацькі озера».

Окрім того, працюють над проведенням каналізації у селі.

"За рік, до серпня 2020-го, майже про всьому Світязю буде проведено каналізацію... На каналізацію загалом буде витрачено близько 60 мільйонів гривень. Це гроші Європейського Союзу за програмою добросусідства «Польща-Білорусь-Україна", – зазначив Микола Цвид.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні