На Волині затримали двох рибних браконьєрів

0
1
На Волині затримали двох рибних браконьєрів
На озері поблизу селищі Голоби Ковельського району двоє волинян сітками ловили рибу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

У суботу, 22 червня, по сьомій годині ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на озері в селищі Голоби невідомі чоловіки незаконно виловлюють рибу. На виклик одразу ж виїхали співробітники сектора реагування патрульної поліції.

На місці злочину вони застали 56-річного жителя села Заболоття Ратнівського та 32-річного жителя села Битень Ковельського районів. У зловмисників вилучили 10 рибальських сіток і незаконний вилов – 25 кг. різноманітної риби, а також автомобіль «Toyota Raw 4» на якому вони пересувалися.

На місце події також прибули слідчо-оперативна група поліції та співробітники Волинського рибоохоронного патруля.

Слідчі Ковельського відділу поліції за фактом незаконного зайняття рибним водним добувним промислом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1,7 тис. грн. до 3,4 тис. грн. або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні