Поліція прокоментувала побиття дівчини у Ковелі

1
-2
Поліція прокоментувала побиття дівчини у Ковелі
У Ковелі дівчина жорстоко побила місцеву мешканку під час суперечки.

Про це пише ІА "Волинські новини".

19 червня до Ковельського відділу ГУ НП у Волинській області звернулася 24-річна місцева жителька із заявою про побиття. Ковельчанка повідомила, що опівночі 18 червня на вулиці Міцкевича, поблизу кафе «Сопрано», під час суперечки її побила інша дівчина.

Цього ж дня, 19 червня, до поліції звернулася 26-річна ковельчанка, яка, своє чергою, повідомила про побиття першою дівчиною.

Обидва звернення було зареєстровано за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бійки ніякої не було!!!Потерпіла пішла від не адекватних дівчат в сторону парку..оскільки не хотіла ускладнювати конфліктну ситуацію..за що наздогін отримала бокал в лице,з яким нападаюча розгулювала містом!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні