Побитий поліцейським український активіст помер

0
-4
Побитий поліцейським український активіст помер
У партії Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" повідомили, що їхній однопартієць Олександр Комарніцький помер після 12 днів у комі.

Комарніцького побили 11 червня після того, як він відмовився бути присутнім як понятий під час проведення слідчих дій, пише ВВС Україна.

Про це повідомив керівник Вінницької обласної організації партії "Громадянська позиція" Сергій Гайструк на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні зупинилося серце чудової людини, палкого патріота України, Олександра Комарніцького. Трагедія, яка червневого вечора сталася на вулиці нашого міста...Поліція, яка повинна охороняти спокій і мирне життя громадян - побила його до стану, який став смертельним. За що? Тільки за те, що відмовився свідчити про те, про що не мав уявлення і за що не дозволяло його мудре сумління!" - написав Гайструк.

Сам Анатолій Гриценко закликав негайно звільнити керівництво Нацполіціі у Вінницькій області.

"Жорстке і невідворотне покарання вбивці у поліцейських погонах! ДБР уже висунуло йому підозру і посадило під домашній арешт", - написав Гриценко у Facebook.

Відомо, що 11 червня близько 23:00 у Вінниці поліцейський, перебуваючи на службі, запропонував Комарніцькому бути присутнім як понятому під час проведення слідчих дій. Однак чоловік відмовився.

Тоді у поліції заявили, що Комарніцький спровокував конфлікт та намагався вступити з правоохоронцем в сутичку. Як наслідок, чоловік впав і отримав закриту черепно-мозкову травму.

"За словами оперативника, в ході конфліту він відштовхнув чоловіка. Той впав на асфальт та вдарився головою", - йшлося у повідомленні Національної поліції Вінницької області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні