Лучани пропонують встановити камеру на місці, де зливають нечистоти

2
0
Лучани пропонують встановити камеру на місці, де зливають нечистоти
Лучани продовжуються скаржитись на нестерпний сморід у місті, особливо в районі вулиці Львівської. Люди пропонують встановити камери на місці зливу нечистот, щоб бачити, хто це робить і притягнути до відповідальності.

Про це на платформі "Відкрите місто" написав Василь Ващенко.


Автор звернення обурений тим, що місцева влада не вживає конкретних заходів для того, щоб у місті перестало смердіти.

"На заклики міської влади не перестає смердіти, обіцяні дії не виконуються, за звалищем не ведеться ніякого контролю ні муніципальною вартою, ні санстанцією. Може варто перейти від закликів до дій? А саме встановити камеру на в'їзд до звалища, щоб було видно, хто туди їздить вночі та зливає нечистоти, та провести дезактивацію звалища", – йдеться у зверненні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може під'їзд до тих місць замінувати?Жорстко трохи ,але дієво...
Відповісти
Хай муніципали там чергують. А то гидко дивитися як на старому базарі два бугая в формі шарпали бабусю. Роботи їм більше немає чи що ?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні