Суд на Луганщині випустив волинського атовця з-під арешту

0
-2
Суд на Луганщині випустив волинського атовця з-під арешту
Суд на Луганщині відпустив під особисте зобов’язання колишнього бійця «Айдару» Євгена Селіна (позивний «Начкар»), якого через стан здоров’я швидка медична допомога доставила до лікарні.

Про це колишній розвідник батальйону «Айдар» Юрій Куличенко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Жеку «Начкара» відпустили без конвою до 9-ї години ранку на завтра (21 червня – ред.). Надіємось на усе добре… В 15 році заступився за жіночку. А що, патріоту треба обов’язково щось натворити, щоб посадили до буцегарні?» – йдеться у дописі.

Також стало відомо, що розгляд справи щодо Євгена Селіна у Старобільському суді Луганської області ще не закінчився. Сам же «Начкар» перебуває у лікарні після того, як йому стало зле і довелося викликати швидку медичну допомогу. Кажуть, що під час конвоювання поліцією з Ковеля до Старобільська він невчасно приймав ліки, а через це загострилася важка хвороба.

Правоохоронці обвинувачують атовця Євгена Селіна в розбої та інших важких злочинах.

За даними слідства, 24 серпня 2015 року близько 13-ї години Євген Селін дізнався, що один громадянин заподіяв своїй дружині тілесні ушкодження. Для встановлення обставин через півгодини він прибув на територію того домоволодіння.

Під час конфлікту з цим громадянином та його батьком «Начкар» дістав з кобури закріплену за ним табельну вогнепальну зброю «АПС» (автоматичний пістолет Стєчкіна) та здійснив по декілька пострілів їм в ноги, заподіявши тілесні ушкодження. Відповідно до висновку експерта, у старшого чоловіка медики констатували відкритий осколковий перелом нижньої третини правої стегнової кістки зі зміщенням, відкритий перелом проксимального метафіза великогомілкової кістки справа (вогнепальне поранення), які слід кваліфікувати як тяжкі тілесні ушкодження.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні