Поліцейська погоня на Волині: втікача впіймали за пів години. ВІДЕО

2
5
Поліцейська погоня на Волині: втікача впіймали за пів години. ВІДЕО
Пів сотні кілометрів втікав порушник від патрулів на автомобілі з «лівими» номерами.

Про це інформує патрульна поліція Волині на своїй сторінці у Фейсбуці.

У п'ятницю, 21 червня, близько 14-ї години патрульні в селі Копачівка Рожищенського району на трасі "Луцьк – Ковель" зафіксували перевищення швидкості водієм автомобіля "Ауді Q5". Той рухався зі швидкістю 82 кілометри за годину при допустимих 50 у населеному пункті.

Однак керманич не зреагував, а рушив далі в бік Ковеля, при цьому обганяв інші транспортні засоби в місцях, де це заборонено, наражаючи на небезпеку себе та інших.

«Під час погоні ми перевірили по базі, що номерний знак автомобіля не закріплений за жодним транспортним засобом, очевидно, була серйозна причина втікати від поліцейських», – розказує інспекторка патрульної поліції Волині Тетяна.

Також патрульні передали інформацію про втікача ковельським колегам.

Побачивши у селі Колодяжне ще один екіпаж, який рухався назустріч, водій-утікач звернув убік, в поля. За кількасот метрів його заблокували з обох боків патрульними автомобілями.

Водія одразу затримали, ним виявився 23-річний волинянин, який розповів, що втікав, бо знав, що номерні знаки не належать цьому автомобілю, також пробував «вирішити» питання на місці, адже прозвучала фраза: «Я б краще заплатив більше і всім, аби по-людськи розійтись, і я поїду».

Варто додати, що це вже не перша спроба підкупити патрульних поліцейських Волині. Зазвичай всі пропозиції незаконної винагороди закінчуються судом для ініціаторів.

В поліції також повідомляють, що на порушника оформили 4 постанови та протокол. Водій виявився тверезим. Слідчі затримали автомобіль для встановлення детальних обставин, зокрема, чи законно він перебуває на території України.

"54 кілометри – саме стільки тривала погоня за порушниками! Екіпаж у складі Тетяни Домашук та Віталія Огорілка спрацював кваліфіковано й оформив все належним чином. Екіпаж ковельських патрульних у складі Юлії Поліщук і Андрія Данилюка вчасно прибув на допомогу та спільно затримав водія. Далі – слово за слідчими та судом", – йдеться у дописі патрульних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Богу,- обійшлося. Ні машин не розтрощили, ні порушнику, ні собі, ні перехожим нічого не спричинили. Головне, аби задумались ці погонщики, чи ця погоня у населених пунктах, була цього варта.
Відповісти
Немає чим там "думати", чи може 22-х річний лобур купив Q5 за зароблені своїми руками гроші?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні