На Волинь привезуть чудодійну ікону

0
0
На Волинь привезуть чудодійну ікону
Ікону Іверської Божої Матері, яка знаходиться в селі Мирне Вінницької області привезуть у храм Всіх святих землі Волинської, що на проспекті Соборності у Луцьку.

Про це інформує Волинська єпархія УПЦ.

Зустріч чудотворної ікони відбудеться 27 червня о 10:00. Святиня перебуватиму в кафедральному соборі 2 дні, з 27 по 28 червня.

Цей чудотворний образ більш відомий як «Кіровське чудо». Село, в храмі якого знаходиться ікона, раніше називалося Кіровка. У 2007 році у церкві преподобної Параскеви Сербської замироточили ікони.

З червня 2007 року - ікона «Всіх святих» та образ Христа Спасителя, а в жовтні Іверська ікона Божої Матері заплакала. Незабаром сльози змінилися крапельками ароматного мира. Ця ікона є копією чудотворного образу, який називається Іверською іконою Божої Матері Портатиси (грецькою – «Вратарниця»).

Ароматне миро, яке з’являється на іконах під час богослужінь, має цілющі властивості. За більш як 10 років цій святині вклонилися тисячі віруючих, адже ікону привозили для вшанування у різні храми і монастирі України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні