У Шацьку споруджують шкільний стадіон за 1,4 мільйона

0
-3
У Шацьку споруджують шкільний стадіон за 1,4 мільйона
У Шацьку продовжують споруджувати шкільний стадіон біля опорного закладу НВК ЗОШ I-III ст. – гімназія.

Про це йдеться на сайті Шацької ОТГ.

Нове футбольне поле у Шацькій школі-гімназії розміром 42Х22 метри побудують відповідно до реалізації державної бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», на що в Державному бюджеті заклали 370 мільйонів гривень.

Волинь, своєю чергою, отримає більше 11 мільйонів гривень, за рахунок яких побудують вісім сучасних майданчиків для занять футболом.

Вартість будівництва поля зі штучним покриттям - приблизно 1 мільйон 400 тисяч гривень. Половину цієї суми (700 тисяч гривень) Шацька ОТГ на одній з сесій вже виділила та передала їх як субвенцію обласному бюджету на співфінансування його будівництва.

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 вересня 2018 р. № 256 «Про затвердження Переліку об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» (зі змінами) у Волинській області затверджено вісім об’єктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні