У Луцьку мешканці будинку просять встановити лавки біля під'їздів

1
0
У Луцьку мешканці будинку просять встановити  лавки біля під'їздів
Лучани просять виділити з міського бюджету гроші на ремонт каналізації та встановлення лавок біля під’їздів.

Про це йшлося 21 червня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише ІА Волинські новини.

До міськради звернулися мешканці з ОСББ «Зелений дім – 45», що на вулиці Гордіюк, 45, із проханням виділити кошти в рахунок матеріальної допомоги для ремонту каналізаційних труб і облаштування прибудинкової території, зокрема встановлення біля під’їздів лавок.

Мова про новостворене ОСББ, яке зареєструвалося на початку червня.

Однак, як повідомили в міськраді, програма щодо матеріальної підтримки співвласників багатоквартирних будинків на той момент була уже закрита, а учасників уже набрали.

Депутат Костянтин Петрочук запропонував детальніше вивчити звернення, оцінити скільки потрібно коштів на проведення необхідних робіт.

«Можна рекомендувати голові комісії та департаменту ЖКГ вивчити це звернення. Можливо там є змога обійтися 10 тисячами із депутатського фонду», – сказав обранець громади.

Урешті комісія запропонувала мешканцям будинку направити звернення на включення до програми зі співфінансування ОСББ на наступний рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Створили ОСББ, то нехай вирішують свої проблеми самотужки, вони ж там живуть. Гроші платників податків не мають використовуватись на дрібні проблеми окремих людей. Це як би мені встановили альтанку біля приватного будинку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні