Чотирьох волинян зареєстрували кандитами в нардепи від колишніх «регіонів»

2
5
Чотирьох волинян зареєстрували кандитами в нардепи від колишніх «регіонів»
ЦВК зареєструвала кандидатів у нардепи від «Опозиційної платформи – За життя».

У списку - четверо волинян, повідомляє ОПОРА.

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії №1103 було зареєстровано виборчий список кандидатів у народні депутати України від політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» в багатомандатному виборчому окрузі. До списку було включено четверо мешканців Волинської області, серед яких:

Колтунович Олександр Сергійович, народився 4 листопада 1987 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, науковий співробітник відділу земельних відносин та природокористування, Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки" Національної академії аграрних наук України, м. Київ, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 22.

Башкаленко Олександр Костянтинович, народився 16 травня 1961 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, радник директора, ТОВ «МЕГАВАТТ ЕНЕРГО СЕРВІСНА КОМПАНІЯ», член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ"», проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 45.

Чикида Олег Петрович, народився 9 червня 1981 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ «Торговий дім «Хімінвест», член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 70.

Мар’юк Ярослав Васильович, народився 30 квiтня 1968 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ «Лісопереробне виробництво МС», член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 167.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Башкаленко мало отрима в свій час що знову "хвоста розпустив",напевне на добавку напрошується!
Відповісти
з того? вони - не пройдуть...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні