--> Водіям вантажівок нагадують про обмеження руху у спеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водіям вантажівок нагадують про обмеження руху у спеку

0
-6
Водіям вантажівок нагадують про обмеження руху у спеку
Дорогами загального користування державного значення Волинської області ввели сезонне обмеження руху для автотранспорту за температури повітря вище 28 ºС з 11:00 до 23:00.

Це стосується автотранспортних засобів масою понад 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн, – інформує патрульна поліція Волині.

Режим тимчасового обмеження руху деяких видів вантажних транспортних засобів в спекотну пору доби запроваджується відповідно до Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та ряду інших нормативних документів.

Таке обмеження руху не стосується пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів.

Контроль за дотриманням учасниками дорожнього руху встановлених обмежень руху великовагових транспортних засобів здійснюється обласними управліннями Укртрансбезпеки та патрульної поліції.

Патрульна поліція у Волинській області закликає перевізників та водіїв з розумінням і відповідальністю поставитись до встановленого обмеження руху, основною метою якого є збереження автошляхів.

Перелік майданчиків для відстою транспортних засобів у спеку є на сайті Служби автомобільних доріг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні