На стадії завершення ремонт дороги «Локачі – Новий Загорів»

0
2
На стадії завершення ремонт дороги «Локачі – Новий Загорів»
З 12 червня тут знову запрацювала техніка підрядної організації – «Луцькавтодор-сервіс».

Як зауважує майстер дільниці №2 Василь Павлось, в четвер – 20 червня, планується завершення вкладання асфальтобетону (загальна протяжність – 1 кілометр 900 метрів). А далі дорожники візьмуться за укріплення узбіч, облаштування водовідведення. Також, як і на раніше відремонтованій ділянці цього автошляху, буде встановлено нові знаки, відбійники, нанесено розмітку, - про це пише Район.Локачі.

Нагадаємо, що відповідні роботи на дорозі місцевого значення, яка веде до одного із семи чудес Волині – Новозагорівського монастиря, і сполучає три села Старозагорівської сільської ради та одне Дорогиничівської з райцентром, почали проводити ще торік – в серпні-вересні. Згідно з проектно-кошторисною документацією, асфальт мали вложити на відрізку 6 кілометрів 300 метрів. Та виділених з державного бюджету коштів не вистачило (тоді освоїли 15 мільйонів субвенції з дорожнього фонду). Дорогу зробили лиш трохи далі за Низькі Цевеличі – загалом 4 кілометри 400 метрів.

Власники транспорту та шофери рейсових автобусів (таких у цьому напрямку курсує аж три) тішились якісною асфальтівкою і, звісно ж, сподівались, що таку вкладуть далі – до Локач. І це, всупереч настроям скептиків, таки трапилось.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні