У Луцьку не можна купатись у всіх водоймах

0
3
У Луцьку не можна купатись у всіх водоймах
У Луцьку провели дослідження на водоймах.

Про це повідомили на сайті Волинського обласного лабораторного центру.

Не відповідають вимогам за мікробіологічними показниками (виявлено значне перевищення індексу лактозопозитивних кишкових паличок) проби води на пляжах: Теремнівські ставки (р. Сапалаївка), парку Л.Українки (р. Стир) м. Луцька (в пробі також перевищений показник споживання кисню, що свідчить про органічне забруднення) та за паразитологічними показниками не відповідали вимогам — проби грунту, відібрані в дитячій зоні пляжу «Теремнівська водойма» і пісочницях центрального пляжу м.Луцьк (виявлено яйця токсокари).

З даних питань повідомлено власників пляжів, органи місцевого самоврядування, та надані рекомедації щодо заходів, котрих необдхідно вжити з метою запобігання виникненню інфекційних захворювань у відпочивальників.

На виконання рекомендацій власниками пляжів міст Луцьк, Ковель, Ковельського та Турійського районів розміщено сигнальні знаки, що попереджають про забруднення води. Департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради на пляжах міста замінено пісок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні