У Володимирі в парку Слов’янському в некошеній траві водяться змії

1
7
У Володимирі в парку Слов’янському в некошеній траві водяться змії
У Володимирі-Волинську у парку Слов’янському бачили змію. Плазун повз стежкою у хащі, які у парку добряче розрослись.

Про це у "Фейсбуці" повідомив місцевий активіст Тарас Сватко.

“Тільки-но вчора прочитав новину про те, як в Нововолинську людину вкусила гадюка через непокошену траву, як сьогодні в парку Слов’янський, прогулюючись з сином, став свідком того, як змія зі стежки сповзає в хащі. А хащі в парку нині добрячі. Будьте обережні. Не знаю, чи це був вуж, чи гадюка”, – зазначив він у повідомленні.

Чоловік звертає увагу на питання благоустрою у місті, зокрема на некошену траву та хащі у парках, до чого нема, за його словами, нікому діла.

"Місто цього року й справді заросло. І не тільки у парках можна бачити хащі, а й у центрі нескошана трава. Приміром, біля костелу Іоакима та Анни колись квітли клумби, сьогодні посеред зарослів стоять металеві конструкції для вертикальних клумб.

Навпроти через дорогу, – офіс директора “Укр-петроль” Сергія Ковальчука. Щороку біля нього також можна було бачити доглянуті клумби. Що трапилось цьогоріч? Біля міськради над дорогою – не кошена трава біля ялин" – акцентує на проблемі чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А підприємців сношають за нескошену траву
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні