Препарат – її життя: онкохворій мамі двох дітей з Волині потрібна допомога

0
7
Препарат – її життя: онкохворій мамі двох дітей з Волині потрібна допомога
Онкохворій волинянці Тетяні Куценко з Нововолинська потрібна допомога у лікуванні. Щодня Тетяні потрібно на ліки 2000 тисячі гривень. В управлінні охорони здоров’я їй відмовили у допомозі. Самостійно зібрати такі кошти родина не в змозі. Небайдужих людей просять допомогти.

Про це повідомила мама Тетяни Куценко Людмила Цимбалюк у "Фейсбуці".

Нагадаємо, у Тетяни Куценко – четверта стадія раку молочної залози. Жінка проходить лікування препаратом “Ібранс” який дає позитивні результати.

"Як може звичайна людина, яка живе в Україні дозволити собі лікування препаратом, який коштує (упаковка) - 44000 гривень? В день - 1 таблетка "Ібранс", і з нею обов'язково таблетка гормональна "Летрозол". Коштує таке лікування 2000 гривень кожного дня. Це ціна життя мами двох дітей, моєї доньки Тані Куценко. Батько Тані помер, я, її мама - інвалід 3 групи, працюю. На звернення в управління охорони здоров'я про те, щоб держава забезпечила "Ібрансом", прийшла негативна відповідь", – розповіла мама Тетяни.

"Цей препарат - її життя. Рік дочка живе з 4 стадією раку молочної залози з метастазами в печінці та легенях. Кожних три місяці робимо КТ. Результати хороші. Деякі метастази зникли зовсім, деякі змінили структуру. Ми вимушені просити допомогу. Хто може допомогти нам зібрати кошти на придбання препарату,просимо допомогти", – звертається до небайдужих жінка.

Кошти на лікування для Тетяни Куценко можна переказати на картку ПриватБанку 5168 7573 9648 7623 MasterCard Куценко Тетяна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні