Смерть Тимчука: загадкова жінка, депресія і алкоголь

0
8
Смерть Тимчука: загадкова жінка, депресія і алкоголь
Смерть народного депутата Дмитра Тимчука шокувала багатьох людей. Не тільки пересічних громадян, але і тих, хто його знав досить близько. Тому багато його знайомих не вірять у те, що він – людина військова – міг випадково "пальнути" собі в голову, коли чистив пістолет.

“Вести” з джерел у правоохоронних органах і від друзів, які особисто знали Тимчука, встановили основну версію події. Судячи з усього, Тимчук зважився на самогубство.

Він вистрілив із пістолета собі в голову у квартирі коханки. Ще до пострілу він два тижні не виходив із запою. А до цього Тимчук уже намагався звести рахунки з життям. Причому – двічі.

ПЕРШЕ ПИТАННЯ: З ЯКОГО ПІСТОЛЕТА БУВ ЗАСТРЕЛЕНИЙ ТИМЧУК

“Перше питання, яке виникає, – це зброя Тимчука. Пишуть, що нібито зроблено постріл із пістолета “Форт” (“Форт-17Р” – ред.). Але у нього був зовсім інший пістолет! Тимчуку Полторак (міністр оборони України – ред.) у 2015 році, як вступив на посаду, презентував пістолет Макарова – він мені його і показував. Казав, що часто чистить, дуже пишався ним…” – розповіло джерело.

ДРУГЕ ПИТАННЯ: В ЧИЇЙ КВАРТИРІ ЗНАЙШЛИ ТИМЧУКА

Співрозмовник “Вестей” стверджує, що квартира, в якій був застрелений народний депутат, – йому не належить. Офіційно на його дружину – Анну Тимчук зареєстровано дві квартири, які розташовані недалеко від бульвару Перова. Перша, в якій проживають Тимчуки, – на вулиці Миколи Кибальчича, 1. У другій квартирі, на Кибальчича, 9, зареєстрована громадська організація “Центр військово-політичних досліджень”.

“За декларацією, сім’я Тимчуків в 2015-му купила квартиру, зараз вона записана на його дружину. Це не той будинок, його будинок розташований недалеко від Перова,10а. Дмитро проживав на 4-му поверсі старої “хрущовки”, недалеко від повороту на Троєщину. А квартира, де його знайшли, – на 25-му поверсі нового будинку, і її в декларації немає. Що він там робив, не зрозуміло”, – зазначив співрозмовник “Вестей”.

ТРЕТЄ ПИТАННЯ: ПОМЕР ІЗ ДРУЖИНОЮ ЧИ КОХАНКОЮ?

Найбільше запитань виникає щодо жінки, яка була з ним у момент смерті. За даними деяких ЗМІ, це нібито була співмешканка Дмитра Тимчука. Наш співрозмовник стверджує, що у народного депутата дійсно була коханка, яка працювала його помічницею. Її, можливо, звуть Марина, і вона лише на 4 роки молодша за Тимчука.

“Він розлучатися з дружиною не збирався, у них були нормальні стосунки. Можливо, на цьому ґрунті з тією жінкою виникло серйозне нерозуміння. Вночі вони сварилися, він пив”, – каже джерело в правоохоронних органах. На його думку, Тимчук, вже коли сварка закінчилася, взяв свій пістолет – і вистрілив собі в голову.

“Жінка, ймовірно, була поруч із ним, і в неї на волоссі виявлені сліди пороху, – каже наше джерело. – З тієї ж причини зараз вона перебуває в статусі підозрюваної. І одна з версій – що вона випадково вистрілила в нього, вбивати не хотіла. Але вона каже, що намагалася вихопити у нього пістолет, але не змогла цього зробити. Також вона говорить, що вбитий неодноразово розмахував пістолетом і погрожував застрелитися. І версія самогубства є більш правдоподібною”.

Наголошується, що криміналісти встановлять, хто зробив постріл. Якщо на руках підозрюваної жінки криміналісти не знайдуть слідів пороху, то її швидше переведуть у статус свідка.

ЧЕТВЕРТЕ ПИТАННЯ: ЧИ БУЛА ЦЯ СПРОБА САМОГУБСТВА ПЕРШОЮ?

Друзі Дмитра Тимчука наголошують, що негаразди в особистому житті, можливо, стали приводом, а не причиною трагедії. “Дмитро Борисович дуже важко пережив останні політичні події. Зеленського він вважав прихильником Путіна, вирішив іти з політики. Депутатські повноваження належало скласти в найближчий час. Нерви йому пошарпали порядно ще під час виборчої кампанії. А він, як військова людина, лікувався алкоголем. І це теж могло зіграти певну роль”, – каже “Вестям” людина, яка знала Тимчука особисто.

Також співрозмовник зазначає, що нардеп мав серйозні фінансові труднощі. Він не потребував особисто, але в нього виникли проблеми з фінансуванням громадських проєктів. І це все разом призвело його до глибокої депресії.

За даними правоохоронних органів, алкоголем Тимчук лікував нерви не менше двох тижнів підряд перед самогубством. Там кажуть, Тимчук намагався покінчити з життям уже двічі.

Нагадаємо, поліція опрацьовує кілька версій смерті нардепа та координатора групи “Інформаційний спротив” Дмитра Тимчука. Слідчі не виключають версію вбивства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні