Син загиблого в АТО став чемпіоном світу

0
2
Син загиблого в АТО став чемпіоном світу
15 червня Кирило Дришлюк став чемпіоном світу.

Його команда - юнацька збірна України з футболу перемогла Південну Корею. Кирило тримав в руках кубок і посміхався, пише ВВС Україна.

Батько Кирила Павло Дришлюк не бачив перемоги сина. Він загинув у червні 2014 року на Донбасі.

"Кожен день я молюся і прошу його, щоб він мені допомагав. Радий, що ми не підвели його й стали чемпіонами світу", - сказав після своєї перемоги в інтерв'ю виданню sport.ua Кирило.

Кирило Дришлюк любив футбол з самого дитинства. З 13 років грав за "Динамо" у дитячо-юнацькій футбольній лізі України, потім були клуби "Зірка" (Кропивницький) і "Александрія", гра у молодіжній збірній.

Павло Дришлюк працював авіатехніком у 15-й бригаді транспортної авіації ЗСУ, що базувалась у Борисполі. Він хотів для сина футбольної кар'єри, розповідають його колеги по службі.
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні