Бідних волинянок замовили в сексуальне рабство за кордон

0
4
Бідних волинянок замовили в сексуальне рабство за кордон
На Волині ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Організатори каналу – українець та громадянин однієї з країн ЄС, в поле зору оперативних співробітників потрапили ще в квітні цього року.

Під час оперативної розробки встановлено, що зловмисники підшуковували серед мешканок Волинської області молодих жінок, які знаходилися у скрутному матеріальному становищі та під приводом працевлаштування, мали намір їх вивезти за кордон для подальшої сексуальної експлуатації.

Днями, в ході реалізації оперативних матеріалів, в рамках кримінального провадження, попереджено спробу вивозу жертв торгівлі людьми, шляхом затримання спільною слідчо-оперативною групою в пункті пропуску «Рава-Руська» чоловіка, який на замовлення фігурантів намагався вивезти 3-х громадянок України до ЄС.

Одночасно, у відповідності до ст. 208 КПК, в м. Запоріжжя затримано організатора каналу, в ході обшуку його помешкання вилучено речові докази та оголошено підозру за ч. 2 ст. 149 КК України.

У відношенні іншого організатора злочину – іноземця, тривають заходи щодо притягнення його до кримінальної відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні