На Волині троє випускників здали ЗНО на 200 балів

0
1
На Волині троє випускників здали ЗНО на 200 балів
Троє випускників з Волині здали ЗНО на максимальний результат.

Про це інформаційному агентству ВолиньPost розповіла завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО Алла Корнейко.

За словами Алли Корнейко, основна сертифікаційна сесія ЗНО вже закінчилася. Утім, наразі відомі результати тестування з трьох предметів – української мови, математики і фізики.

Завтра, 20 червня, будуть відомі результати ще з трьох предметів. Остаточні результати ж ЗНО будуть до 25 червня, тоді і знатимуть кількість випускників, які склали ЗНО на максимальний бал та успішність області загалом.

Наразі відомо, що ЗНО з української мови на 200 балів склала випускниця НВК "Загальноосвітня школа I-III ст. - гімназія" селища Голоби Ковельського району, а двоє випускників комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради» отримали найвищий бал на ЗНО з математики.

Алла Корнейко додала, що з 26 червня починається додаткова сесія ЗНО, яка триватиме до 12 липня. Її проводять для осіб, які з поважних причин не мали можливості взяти участь в основній сесії. В області буде два пункти: один для випускників шкіл, інший для вихованців навчальних закладів з системи пенітенціарної служби (колоній).
Теги: волинь, зно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні