До семи років в'язниці «світить» лучанину, який збував боєприпаси. ФОТО

0
-4
До семи років в'язниці «світить» лучанину, який збував боєприпаси. ФОТО
У Луцьку судитимуть місцевого жителя за незаконне поводження з боєприпасами.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України скеровано до суду, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Нагадаємо, в квітні оперативники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в області викрили незаконну діяльність жителя Луцька, пов’язану із зберіганням і збутом бойових припасів. У 34-річного лучанина вилучили три корпуси гранат «РГД-5» та запали до них, а також майже 200 патронів калібру 5,45 мм та 7,62 мм.

Під час контрольної закупки боєприпасів у зловмисника вилучили корпус гранати «РГД-5», запал до неї та 10 патронів калібру 5,45 мм та 7,62 мм.

Зловмисника неодноразово вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Правопорушнику повідомили про підозру в скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження з боєприпасами. Слідчі поліції Волині за процесуального керівництва прокуратури завершили досудове розслідування кримінального провадження. Обвинувальний акт скеровано до суду. Волинянину загрожує, зокрема, до семи років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні