У «Карабасі Барабасі» – новий формат бізнес-ланчів*

0
0
У «Карабасі Барабасі» – новий формат бізнес-ланчів*
У броварні «Карабас Барабас» не лише варять смачне крафтове пиво, а й готують смачні страви української та європейської кухні.

Так, відтепер усі, хто любить обідати у закладі можуть самі обирати першу страву.

У будні «Карабасі Барабасі» з 12 до 15 години можна посмакувати бізнес-ланчами. Щокількамісяців пропозиції комплексів змінюють, аби лучанам не набридали навіть улюблені страви.

У червні ж запровадили нововведення, відтепер можна обрати першу страву. Так, до бізнес ланчу від Буратіно на гарнір домашні голубці з соусом, від Дуремара – молода картопля з бочком та салат з молодої капусти, а від Мальвіни – млинці з м’ясом.

Також до ланчу входить перша страва – червоний, чи зелений борщ, або ж бульйон, хліб та узвар.

Вартість лишилася незмінною – 49,99. Також обіди можна замовити на доставку на ваш офіс. До слова, при замовленні від 150 гривень – доставка безкоштовна.

Пропозиція бізнес-ланчів діє у двох закладах «Карабасу Барабасу» - на проспекті Волі. 48 та Винниченка, 4.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні