У Луцьку просять повернути зупинки «на вимогу»

0
-5
У Луцьку просять повернути зупинки «на вимогу»
У Луцьку просять повернути зупинку "на вимогу" на вулиці Героїв УПА та впорядкувати дорожні знаки.

Відповідну петицію зареєстрував 18 червня Черняк Роман.

Автор петиції працює водієм маршрутного таксі 26-а. Він просить відновити зупинки "на вимогу" на перехресті з вулиці Озерецька, також між перехрестями з вулиці Ціолковського та Жуковського. Натомість пропонує прибрати, ліпше, зупинку біля дитсадка, яка, за його словами, не користується великою затребуваністю.

Також висловлює прохання встановити зупинки по обидві сторони дороги на вулиці Заньковецької біля будинку №20 (біля повороту на Вахтангова), перенести зупинку на висадку на вулиці Вахтангова біля 25, до будинку 29, добавити зупинку на висадку біля будинку 55.

Чоловік просить також у зворотному напрямку встановити знак зупинки біля будинку 45, на вул Вахтангова.

Автор петиції висловлює прохання врегулювати рух та обмежити зупинку транспортних засобів хоча б по одній стороні дороги на вул Героїв УПА біля магазину "Вишківський", позаяк це загрожує аварійній ситуації на дорогах.

Серед низки прохань також: організувати пішохідні переходи на вулиці Заньковецької до маршрутних зупинок, де неподалік школа і діти часто переходять дорогу, встановити знак "обережно діти" на вулиці Заньковецької з обох сторін школи, встановити дзеркало огляду закритих перехресть на перехресті Заньковецької та Вахтангова.

Принагідно автор петиції просить заасфальтували ями на перехресті вулиць Заньковецької та Вахтангова.

До кінця збору підписів залишилось: 14 днів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні