--> У Шацькому районі реалізують два екологічні проекти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Шацькому районі реалізують два екологічні проекти

0
5
У Шацькому районі реалізують два екологічні проекти
На Волині затвердили перелік природоохоронних заходів, що фінансують у 2019 році за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 12 червня 2019 року № 333 – Район.in.ua.

У цей перелік потрапили дві програми в Шацькому районі. Це, зокрема, програма «Зариблення озер аборигенними видами риб та біомеліорація озер в Шацькому районі (запобігання знищенню або відновлення)», на реалізацію якої з обласного бюджету передбачено 100 тисяч грн.

Реалізовуватиме її Шацька ОТГ. До спів фінансування програми долучаться районний бюджет (100 тисяч грн.), та Шацька ОТГ (100 тисяч грн.).

Другий проект, який реалізовуватимуть за кошти екологічного фонду області, стане придбання спеціального обладнання для екологічного безпечного роздільного збирання ТПВ на території Шацької селищної ради (закупівля контейнерів для роздільного збору сміття). На це із бюджету області спрямують 128 тисяч грн. субвенції, аналогічні суми мають виділити з бюджету Шацького району та Шацької ОТГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні