--> У луцькому «Промені» супертати вели «круту» розмову з дітьми. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому «Промені» супертати вели «круту» розмову з дітьми. ФОТО

0
0
У луцькому «Промені» супертати вели «круту» розмову з дітьми. ФОТО
У дитячому розважальному центрі «Смугастий носоріг», що в РЦ «Промінь» у Луцьку, відбулося святкування Міжнародного дня тата.

Цікаве розважально-пізнавальне, педагогічно-філософське дійство організували в неділю, 16 червня.

Усі діти, які завітали разом з батьками до «Смугастого носорога», мали змогу взяти участь у безплатному майстер-класі «Подарунок для найкращого татуся» від фей художньої студії ДРЦ. Вони виготовляли з паперу краватки з прихованим написом для тата: «Я тебе люблю».

Охочим розмальовували обличчя, наносили на руки глітерне тату.

Унікальні та незабутні емоції переживали учасники під час «крутої» розмови тата і дитини, яку ДРЦ «Смугастий носоріг» організував разом з ГО «Міжнародний центром батьківства Волині».

Татусі сідали навпроти своїх чад і зачитували питання, на які діти давали відповіді. Так само діти ставили татусям і мамам запитання, які були підготовлені для них.

Вони запитували одне одного, чого найбільше бояться у житті, що вважають найдорожчим, коли востаннє казали мамі: «Я тебе люблю», яке бажання загадали б, якби точно знали, що воно здійсниться. Прості й водночас складні запитання на глибокі теми не залишали нікого байдужим. І справді, «крута» розмова з татом залишилася в серці, спонукала до подальшого щирого спілкування.

По за вершенні розмови діти приклеювали своїм татусям наклейки «Крутий тато» і йшли разом фотографуватися в тематичну фотозону.

Також діти взяли участь у запальній анімаційній програмі від героїв Долини смугастого.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні