--> Розповіли, коли біля Луцька зливають відходи, які смердять в місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, коли біля Луцька зливають відходи, які смердять в місті

5
-8
Розповіли, коли біля Луцька зливають відходи, які смердять в місті
Керівництво Луцької міської ради просять вирішити проблему зі смородом нечистот, які зливаються в районі села Гірка Полонка.

Про це на сайті Єдиної системи місцевих петицій написав Сергій Бакаленко в суботу, 15 червня.

Нагадаємо, перша заступниця департаменту «Центр надання адміністративних послуг в місті Луцьку» Тетяна Книш розповіла, що на службу оперативного реагування надійшло 36 повідомлень щодо неприємного запаху в повітрі.

За його словами, відходи зливають переважно ввечері перед дощем.

"Подібне звернення було 2017 році , проблеми ніхто не вирішив, хоча джерело проблеми відоме керівництву міста Луцька", – йдеться в петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Джерело проблеми керівництву міста відоме,а при цьому нічого не роблять.Це що саботаж,"хабарницька поблажка",чи беззубість міської влади?
Відповісти
Сморід йде зі сторони Зміїнця,а не з Гіркої Полонки.В Зміїнці на повну потужність працює бойня з забою худоби і з якої сморід поширюється на Луцьк.Закрити бойню і проблема вирішена.Раз і назавжди.Міська влада до Зміїнця не має відношення,а районна проплачена і смердіти буде до тих пір поки знайдеться гайдамака,який цю бойню підірве або спалить.Інакше виходу нема.
Відповісти
Та бойня там працює з часів коли ти ще під стіл пішки ходив ... І не смерділо ... Може ти сусід і хочеш просто на солити ? А сморід з полонки .. туди кожен день возять з цукр заводу фурами з цистернами по 20-30тонн.. і зливають за курчатами ...і ще й територію охороняє фірма.
Відповісти
Гога,перш ніж щось писати,відвідай курси правопису,щоб писати грамотно.Видно,що в школу тільки_ХОДИВ!!! А по-друге_ти точно ще шмаркач проти мене.Адже мені вже 66років.То ходив я попід столом пішки відколи бойня працює?Дальше.Ніякий я не сусід,бо проживаю в Луцьку і як інші лучани хочу дихати чистим повітрям.А крутелик бабло гонить, травлячи лучан сморідом від своєї "крутої фірми!"Зрозумів?Якщо не зрозумів,читай спочатку!
Відповісти
на львівській інакший сморід - туалета. це гіркополонки зливає замість везти на міські очисні споруди, щоб не платити гроші
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні