--> Відомий ведучий Дмитро Комаров таємно одружився | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий ведучий Дмитро Комаров таємно одружився

1
13
Відомий ведучий Дмитро Комаров таємно одружився
Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров одружився. Його обраницею стала партнерка по “Танцях з зірками”, “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко.

Радісну звістку новоспечений чоловік оприлюднив на сторінці в Instagram, – передає ТСН.

Він запостив світлину, судячи з усього, з власного весілля, де тримає свою кохану на руках.

“Друзі, я завжди оберігав своє особисте життя і тримав в секреті. Але обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час. І ось він настав. Ми з Сашою Кучеренко стали чоловіком і дружиною. Розумію, що у вас багато запитань. Ми щасливі”, – повідомив Комаров.

Під час участі в проекті “Танці з зірками” прихильники часто приписували Дмитру та Олександрі роман. Готуючись до прямих ефірів, вони багато часу проводили разом. Щодня пара присвячувала по 4-5 годин репетиціям спільних номерів, і сам Дмитро зізнавався, що бачиться із партнеркою більше, аніж з рідними.

Всіх цікавило, чи дійсно існують між ними почуття поза паркетом, і що саме відчувають зірки один до одного. Адже і після прямих ефірів вони продовжували демонструвати теплі стосунки – пара неодноразово з’являлася разом на світських заходах та червоних хідниках. Телеведучий та танцівниця не спростовували чуток, але й не поспішали підігрівати інтерес фанатів детальними подробицями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну тепер вона його в подорож до Африки не відпустить)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні