Волинянин за крадіжку велосипедів отримав рік за ґратами

0
3
Волинянин за крадіжку велосипедів отримав рік за ґратами
Злодій-рецидивіст з Нововолиснька за крадіжку велосипедів у Поромові та Іваничах отримав рік позбавлення волі.

Будучи раніше притягнутий до кримінальної відповідальності за викрадення чужого майна, на шлях виправлення не став. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 19-го липня 2018 року приблизно о 15:00 біля приміщення Поромівської сільської ради викрав велосипед «ОРІОН», вартістю 1 500 гривень, повідомляє «Буг».

Крім цього того самого дня, повернувшись до приміщення сільради, викрав велосипед марки «АИСТ», вартістю 1000 гривень.

Нагадаємо, працівники сільської ради Поромова запримітили не місцевого мешканця, який швидко їхав на велосипеді в напрямку села Бужанка. На автомобілі вдалося злодія наздогнати та затримати. Ним виявився мешканець міста Нововолинська Юрій.

20-го липня 2018 року на вулиці Колгоспна в селищі Іваничі з подвір`я господарства врав велосипед марки «АИСТ», вартістю 800 гривень.

30-го травня злодія взяли під варту. 12-го червня Іваничівський районний суд виніс вирок.

За крадіжку велосипедів на Іваничівщині чоловік отримав рік позбавлення волі. За сукупністю вироків шляхом часткового приєднання частину невідбутого покарання за вироком від 7-го липня, остаточно призначили рік та один місяць за ґратами.

Строк відбування рахуватимуть з моменту затримання, зарахувавши в строк відбування покарання строк тримання під вартою з розрахунку одному дню позбавлення волі відповідає один день попереднього ув’язнення.

Чоловік був судимий 12 разів. Скоював крадіжки та був судимий в різних населених пунктах України. Двічі рецидивіста звільняли умовно-достроко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні