Автомобіль «під ключ», або У чому переваги WEST AUTO HUB*

0
1
Автомобіль «під ключ», або У чому переваги WEST AUTO HUB*
Власний автомобіль – мрія багатьох. Не секрет, що сьогодні багато людей надають перевагу автомобілям з-за кордону. Але часу на те, щоб вибрати, поїхати на місце продажу, оглянути кілька варіантів, доставити авто в Україну та виконати ще купу додаткових дій часто просто не вистачає. Вирішити цю проблему допоможуть у компанії WEST AUTO HUB. Вона працює задля максимально комфортного втілення цієї мрії та пропонує комплексну послугу – автомобіль «під ключ».

«ВІДНОСИНИ З КЛІЄНТОМ МАКСИМАЛЬНО ЗАХИЩЕНІ ЮРИДИЧНО»

Керівниця відділу обслуговування клієнтів Вікторія Шляхтич розповіла, що послуга «Автомобіль під ключ» дозволяє клієнту повністю довіритися менеджерам компанії.

«Варто лише звернутися у нашу компанію та разом з менеджером обрати бажаний автомобіль. Для заощадження часу та коштів клієнта, менеджери комплексу самостійно виконають усі необхідні дій та процеси, при цьому, постійно підтримуючи зв’язок із клієнтом», – розповіла Вікторія Шляхтич.

Вона додала, що кожен клієнт також може самостійно контролювати виконання етапів процесу за допомогою мобільного додатку, який легко можна встановити на телефон. Також через додаток можна самостійно порахувати вартість розмитнення автомобіля. У разі виникнення додаткових питань, клієнт може зв’язатися з менеджером.

«Система автоматизована, тому менеджер завжди знатиме, який саме клієнт йому телефонує. До того ж, він завжди матиме напоготові актуальну інформацію по кожній із заявок», – зазначає Вікторія Шляхтич.



У WEST AUTO HUB наголошують, що їхні клієнти максимально захищені від буд-якого шахрайства.

«Ми підписуємо договір з клієнтом. Кожен етап супроводжується додатком до договору, у якому зазначається, які дії і коли повинні бути вчинені. Тобто, відносини з клієнтами будуються не на чесному слові, а максимально захищені юридично», – переконує керівниця відділу обслуговування клієнтів.

Вікторія Шляхтич додає, що договір також можна укладати віддалено. І в подальшому клієнту не обов’язково приїжджати в офіс. Все, що потрібно після укладання договору – отримати власний автомобіль.

«СПЕЦІАЛІСТ ДОПОМАГАЄ ВІДШУКАТИ НАЙКРАЩИЙ БАЛАНС ЦІНИ ТА ЯКОСТІ»

У відділі обслуговування розповідають, що часто клієнти замовляють автомобілі з європейських країн, таких як Німеччина, Польща, Голландія, Швеція.

«Більш надійні продавці і краща якість авто у Німеччині та Голландії, а користуються попитом такі марки авто, як Volkswagen, Renault, Skoda. Звісно, це залежить від бюджету клієнта. Від 7 000 до 9 000 доларів – це вважається економ клас. Від 10 000 до 15 000 – це середній, вище 15 000 доларів – це вже бізнес-клас. Ми надаємо клієнту повний кошторис і він чітко розуміє, скільки і яка послуга коштує», – пояснює менеджер Андрій Швець.



Вікторія Шляхтич розповідає, що в комплексі є окремі фахівці, які займаються пошуком і підбором автомобіля для конкретного клієнта, враховуючи бюджет і вимоги до машини. Спеціаліст допомагає відшукати найкращий варіант співвідношення ціни та якості автомобіля, аби клієнт з будь-яким бюджетом залишився задоволеним.

«За бажанням клієнта, ми здійснюємо технічний огляд автомобіля перед купівлею за кордоном, та отримуємо відповідний висновок, що обрана автівка по всім параметрам відповідає вимогам клієнта», – розповідає Вікторія Шляхтич.

«МИ ПРОПОНУЄМО КЛІЄНТАМ АВТОМОБІЛІ ВІД НАДІЙНИХ ПАРТНЕРІВ»

«Розповісти про всі етапи процесу, як про стандартну процедуру, неможливо, адже кожен клієнт унікальний, і кожна ситуація особлива, відтак, є безліч варіантів надання послуг», - каже керівниця відділу обслуговування.

Найбільш поширений варіант, за її словами, – комплекс послуг «Автомобіль під ключ».

Клієнт може звернутися до WEST AUTO HUB у будь-який спосіб: прийти в офіс, зателефонувати, написати лист на електронну адресу чи повідомлення у «меседжер» у Facebook, Telegram. Менеджер отримує повну інформацію від клієнта, аби максимально точно визначити його бажання: призначення автомобіля, його параметри, додаткові функції, колір тощо. Найважливіше – це, звичайно, ціна. Тому менеджер надає консультацію, відповідні рекомендації, виходячи з інформації, наданої клієнтом.

«Менеджер завжди порадить декілька варіантів. Можливо, інші варіанти не цілком відповідають вимогам по якихось критеріях, але там може бути краща якість автомобіля, вигідніші умови доставки тощо», – пояснює Вікторія Шляхтич.



Після узгодження вибору автомобіля – з клієнтом обумовлюють додаткові послуги: доставка, розмитнення, постановка на облік тощо. Після отримання інформації відділ приступає до опрацювання заявки.

«Ми працюємо з великими і потужними автохаусами, які добре зарекомендували себе. Звісно ми пропонуємо клієнту автомобілі від надійних партнерів. Крім того, можемо запропонувати автомобіль з аукціону. При цьому, клієнт може бути присутній при підборі варіантів менеджером», – розповідає керівниця відділу обслуговування.

Автомобіль доставляється на територію комплексу WEST AUTO HUB, де функціонує зона митного контролю, відповідно, тут же проводиться митне оформлення.

За словами Вікторії Шляхтич, клієнту не потрібно перейматися за збереження свого автомобіля. Участь клієнта на цьому етапі не потрібна. Після проходження сертифікації і отримання державних номерів, клієнта повідомляють про те, що автомобіль зареєстровано і готові всі необхідні документи. Клієнт може забрати авто самостійно, або ж водій автосервісу доставить його за вказаною адресою.



СТАНДАРТНИХ СИТУАЦІЙ НЕ БУВАЄ

Керівниця відділу обслуговування клієнтів розповідає, що один клієнт може цікавитися на кожному етапі по декілька разів, інший воліє, аби його взагалі не турбували до самого завершення процедури. Тож до кожного знаходиться особливий підхід. Відповідно і термін виконання всієї процедури може бути різним, але в середньому це 7-10 робочих днів.

«Ця послуга (авто «під ключ», – ред.) набуває популярності серед людей. Адже всі починають розуміти, що найдорожче – це час. І щоб не ходити самому, не готувати всі необхідні документи, люди звертаються до наших професіоналів, які знають, як це зробити максимально правильно і швидко. Зрештою, це стає зручно, адже клієнту достатньо звернутися до нас і більше не гаяти свого часу», – переконує Вікторія Шляхтич.

Втім, це не забороняє клієнтам обирати одну з послуг. Наприклад, можна скористатися тільки послугою розмитнення, якщо хтось вже купив транспортний засіб самостійно. Або ж навпаки, клієнт просить знайти йому автомобіль, а далі він все робить самостійно. Але, як переконує Вікторія, в більшості випадків клієнт обирає повний комплект послуг, тому, що це набагато зручніше і швидше.



«У нас вся процедура налагоджена від початку і до кінця, й інформація оперативно передається з одного відділу до іншого. Наприклад, коли завершується розмитнення, митні брокери відразу готові передати документи на реєстрацію автомобіля у сервісному центрі. Якщо клієнт вирішує проходити ці процедури самостійно – він тратить дещо більше часу», – пояснює Вікторія Шляхтич.

ПРИГНАТИ МОЖНА ВСЕ, ЩО МОЖЕ ЇХАТИ

Менеджери наголошують, що є можливість замовляти і спецтехніку.

«Пригнати можна все, що може їхати. Це можуть бути тягачі, причепи. Все, що потрібно для комерційної діяльності. Для розмитнення спецтехніки необхідна дещо особлива процедура, але і в цьому разі ми готові допомогти клієнту», – розповідає Вікторія Шляхтич.

«Ми виходимо на європейський стандарт. Ми робимо для клієнта все, щоб задовольнити його потреби. На території комплексу також є додаткові сервісні об’єкти – кафе, відділення банку, станція підзарядки електромобілів, кімнати відпочинку, в процесі будівництва сучасна авто мийка та детейлінг центр», – додає менеджер відділу обслуговування клієнтів Інна Ольхович.



Всього у відділі працює чотири менеджери, які постійно проходять навчання і тренінги, щоб удосконалюватися та набиратися досвіду і надавати послуги максимально швидко та якісно.

Тож, якщо маєте намір придбати якісний автомобіль – не гайте часу на зайві речі, відразу звертайтеся до професіоналів WEST AUTO HUB.

Адреса: вулиця Рівненська, 74, Струмівка, Луцький район, Волинська область, 45603.

Телефон: 0800 334 975.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні