У «Промені» дарують щасливі емоції дітям. ФОТО*

0
-1
У «Промені» дарують щасливі емоції дітям. ФОТО*
Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» завжди готовий дарувати щасливі емоції своїм найменшим гостям. Адже саме тут завжди весело та цікаво. У закладі постійно проводяться найрізноманітніші події, турніри, тематичні вечірки та заплановані майстер-класи.

Найближчим часом серед запланованих подій відбудуться святкування Дня тата 16 червня та майстер-клас з живопису від одного з кращих художників Луцька Євгена Понагайби 21 червня.

Також протягом цілого літа на базі комплексу працюватиме насичена розважальна програма «Супер літній табір: подорож світами» для діток від 6 до 12 років. Табірна зміна триває 5 днів з 9:00 до 18:00 та наповнена розвагами, творчими майстер-класами, уроками англійської мови та пізнавальними вікторинами. Кожен учасник гарантовано матиме незабутні спогади про літні канікули у ДРК «Смугастий носоріг».

Загалом комплекс працює щодня з 10:00 до 22:00 та має широкий спектр послуг для гостей різного віку. Для найменших діток є зона для крихіток з тематичними будиночками, якісними іграшками та зоною батута з сухим басейном. Ця ігрова зона розрахована для діток віком до 6 років та зростом до 140 см. Старші дітки розважаються в зоні дворівневого лабіринту, де є декілька різних батутів, смуга перешкод та гірки в сухий басейн.

Найзахолюючою розвагою в «Смугастий носоріг» вважаються ігрові автомати. Адже, тут можна виграти тисячі тікетів, які потім обмінюються на призи. Підборка іграшок постійно оновлюється, там можна вибрати від дитячих аксесуарів, канцелярії та популярних іграшок до сучасної смарт техніки.

Невід'ємне місце у комплексі займає творча майстерня «Смугастий носоріг».

Студія працює в декількох напрямках, а саме проводить навчання діток на постійній основі віком від 4-х років та надає послуги творчих майстер-класів в будь-який час, або ж виїзні майстерки для великих компаній.

А ще є надзвичайно особливе місце для діток та їх батьків. Це сімейна перукарня «Майстерня краси», де всі послуги максимально адаптовані для дітей різного віку та є окрема можливість обслуговуватись і дорослим.

Проте, одним з найвизначніших зон комплексу є м'юзік хол «Не кажи мамі».

Адже лише там проводять найгучніші та найвибуховіші вечірки, найвеселіші розваги з улюбленими героями, найяскравіші та незабутні шоу програми міста.

Але розважаючись не забувайте підкріпитись надзвичайно смачним обідом та поласувати улюбленим тістечком у дитячому кафе «Чорничне».

Усю додаткову інформацію можна дізнатись у адміністраторів комплексу, або за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Адреса комплексу: РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.
Посилання: https://www.facebook.com/smugastiy.nosorig/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні