На Волині триває будівництво гуртожитків для контрактників

0
-1
На Волині триває будівництво гуртожитків для контрактників
У Луцькому гарнізоні побудують чотири гуртожитки поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників. Кожен гуртожиток розрахований на 120 місць.

Про це пише Голос України.

Нагадаємо, в рамках реалізації масштабного проекту будівництва житла для військовослужбовців Збройних Сил України у Луцьку триває будова
гуртожитків для контрактників бригади тактичної авіації повітряного
командування «Захід».


У Луцькому гарнізоні на території двох військових містечок триває будівництво чотирьох гуртожитків поліпшеного планування для контрактників 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна, яка з вересня минулого року дислокується на Волині. Роботи фінансуються Міністерством оборони.

Кожний гуртожиток розрахований на 120 місць. У них передбачено утеплення фасаду, підлоги та покрівлі, а також металопластикові вікна. Це дасть змогу скоротити витрати на опалення. Завершено проведення електромереж, водопостачання та каналізації.

Нині виконуються внутрішні та фасадні роботи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Після окупації Криму бригаду кримських льотчиків передислокували у Миколаїв. Пізніше вирішили перевести до Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні