У селі повісився 11-річний хлопець

0
0
У селі повісився 11-річний хлопець
На Львівщині поліція розслідує смерть 11-річного хлопчика в одному із сіл Жидачівського району як самогубство.

За повідомленнями прес-служби головного управління Національної поліції у Львівській області, подія сталася в середу, 12 червня.

«В Жидачівське відділення поліції 12 червня надійшло повідомлення, що в одному із сіл району виявили дитину без ознак життя. Поліцейські попередньо встановили, що 11-річний хлопчик міг вчинити самогубство», – йдеться у повідомленні.

Однак, де саме виявили тіло хлопчика, а також в який спосіб він міг покінчити життя самогубством, у поліції не коментують.

«Поліцейські встановлюють обставини події, призначено експертизи», – наголосили в поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 з приміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

Як інформує видання «Львівська мануфактура новин», 11-річного хлопчика виявили повішеним у селі Туради Жидачівського району, де проживає його бабця, а сам він мешкав у сусідньому селі.

За інформацією місцевих журналістів, останні кілька днів хлопець постійно телефонував кудись, але нікому нічого не розповідав. Телефон знайшли біля повішеного хлопчика. Поліція вилучила його, як речовий доказ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні